• OVER ONS

 • BOUW PROJECTEN CLAES

  Bouw Projecten Claes is een jong bedrijf dat kan terugvallen op de jarenlange ervaring die zijn zaakvoerder kon opbouwen binnen de woning- en appartementenbouw bij grotere bouwbedrijven in Limburg. De drang om op een onafhankelijke wijze eigen projecten te realiseren werd steeds groter en leidde tot de oprichting van een eigen bedrijf. Daarbij geldt als drijfveer de realisatie van kleinschalige projecten waar het goed is om te wonen.
   
   

  broken image

   

   

  BETROUWBAAR

  Als klant moet je alle vertrouwen kunnen stellen in jouw bouwpromotor. Wij realiseren deze betrouwbaarheid door samen te werken met degelijke vakmensen. Dat begint uiteraard met de architect, maar dat geldt evenzeer voor alle aannemers, gaande van de ruwbouw tot de afwerking. Samen willen wij een zorgvuldig afgewerkte woning voor jou afleveren.

   

  broken image

   

   

  PRIVACY

  Privacy is heel belangrijk om van je huis een echte thuis te maken. Daarom geniet privacy bij ons alle aandacht van bij het eerste ontwerp. Wij bouwen geen grote anonieme blokken, maar wij gaan voluit voor kleinschalige projecten, waar iedere eigenaar een zo groot mogelijke privacy wordt geboden. Dit vertaalt zich in privé tuintjes en terrassen, en indien mogelijk zorgen wij voor afzonderlijke en private toegangen tot de individuele woongelegenheden. Daarbij is ons motto: "leven als de eigenaar van een landhuis, met wel de lusten, maar niet de lasten".

   

  broken image

   

   

  COMFORT

  Wij willen meer comfort bieden voor een marktconforme prijs. Standaard gaan wij uit van vloerverwarming. Wij voorzien een mooi ingerichte badkamer met inloopdouche en een degelijk uitgeruste keuken die steeds voorzien is van een afwasmachine, een oven, een microgolf, een kookplaat en een telescopische dampkap. Voor de vloeren kiezen wij als basis voor keramische tegels 60 x 60 en kwaliteitsvolle laminaat.